به گزارش قدس آنلاین به نقل از میزان، سید علی مرعشی رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر در نشست خبری مشترک پوشش امدادی و درمانی مراسم اربعین در سال ۹۵ اظهار داشت: برای پوشش امدادی و ارائه خدمات درمانی به زائرین کربلا اقدامات زیادی در دست اجرا است.
وی افزود: ۵۰۱ پایگاه عملیاتی آماده باش هستند و امسال شاهد افزایش ۷۰ درصدی ارائه خدمات به زائرین هستیم.
مرعشی ادامه داد: درحال حاضر با توجه به افزایش تعداد زائران، دو درمانگاه در نجف در حال فعالیت و ارائه خدمات به زائران است. همچنین تیم های درمانی در ۱۸ چادر مستقر می شوند.
رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر بیان کرد: به زائریانی که دچار بیماری دیابت، فشار خون و ناراحتی قلبی هستند توصیه می شود که داروهای خود را همراه داشته باشند چرا که ممکن است به دلیل در دسترس نبودن دارو دچار مشکلاتی شوند.
وی گفت: اولین شرط راهپیمایی خوب، داشتن کفش و کوله پشتی مناسب است. توصیه می شود زائران از کوله پشتی هایی استفاده کنند تا به ستون فقرات آنها صدمه ای وارد نشود. همچنین نوشیدن مایعات زیاد واستراحت به موقع را فراموش نکنند.
مرعشی با اشاره به گستردگی زائرین عتبات عالیات در سال ۹۵ اظهار داشت: امکانات بیمارستان های نجف وکربلا برای این تعداد محدود است وجوابگوی زائرین بیمار بخصوص بیماران دیالیزی نیست. تاکید می کنیم افراد دیالیزی به دلیل ایجاد برخی از مشکلات زیارت اربعین را از راه دور انجام دهند.
رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر بیان کرد: افرادی که در حال حاضر اقدام به ثبت نام برای سفر به کربلا نکرده اند می توانند با ثبت نام در سامانه سماح توسط سازمان حج و زیارت از تسهیلاتی از جمله بیمه بهره مند شوند.
وی با بیان اینکه خدمات درمانی درعراق افزایش پیدا کرده است، گفت: اگر زائری بیمه نباشد تمام هزینه های درمانی توسط خود زائرپرداخت خواهد شد. نماینده بیمه هزینه تمام بیمه شدگان را پرداخت می کند.
مرعشی با اشاره به اینکه برای ارائه خدمات به زائرین اتوبوس آمبولانس درعراق مستقر هستند، افزود: خدمات سرپایی و خدمات در چادر بین راهی برای تمام زائرین رایگان است.
رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر ادامه داد: تیم پیش پروازی برای راه اندازی درمانگاه از شانزدهم آبان ماه و تیم های دیگر از نوزدهم آبان ماه با پرواز وارد عراق خواهند شد. همچنین ۴۰ کارشناس بهداشت برای نظارت بر مراکز پخت غذا و اسکان زائرین در تیم درمانی مراکز پزشکی حج مستقر خواهند شد.
وی تصریح کرد: واکسن مننژیت درعراق لزوما اجباری نیست و توصیه می شود افراد بالای ۶۰ سال و بیماران ریوی، قلبی و دیابتی واکسن آنفلوآنزا تزریق کنند.
مرعشی با بیان اینکه برای ارسال دارو به کشورعراق اقدامات زیادی را انجام داده ایم، خاطر نشان کرد: ۲۵۰ قلم دارو و ۸۵ قلم تجهیزات پزشکی به کشورعراق ارسال شده است.
۱۱ آبان ۱۳۹۵ - ۲۲:۴۰
کد خبر: ۴۷۰۷۰۸
رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت هلال احمر گفت: افراد بالای 60 سال و بیماران که می خواهد در ایام اربعین به پیاده روی روند،بهتر است واکسن آنفلوآنزا تزریق کنند.
زمان مطالعه: ۲ دقیقه
نظر شما